Nurhak Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Bütün çalışanlarımız ve kursiyerlerimiz, toplumsal gereksinimlere göre eğitilen, mesleki kabiliyetleri yüksek, aynı zamanda sevgi ve hoşgörüyü kılavuz edinen, çalışmanın ve üretmenin onurlu bir yaşam için gerekli olduğunu bilen maharetli kişiler yetiştirmektir.

Misyon: Nurhak Halk Eğitimi Merkezi´nin misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda ve bünyesinde eğitim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve yüceltip geliştiren, vatanını, milletini, ailesini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen bedenen, zihnen ve ahlaken ideal insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Eklenecektir.

Saatler: 08:00-21:00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Okulun Sınav Başarı Durumu: BAŞARILI
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %80
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nurhakhem.meb.k12.tr

Adres - Kıyılar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No 175/1 Nurhak/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :TAM GÜN-TAM YIL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KIYILAR MAHALLESİ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI

Adres - Kıyılar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No 175/1 Nurhak/Kahramanmaraş

Ulaşım MİNİBÜS,HALK OTOBÜSÜ VB.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ